Ajankohtaista

VALOVOIMAINEN ERIN KATTAVALLE SUOMEN-KIERTUEELLE LOPPUVUODESTA — 06.07.2020 klo 10:47

Maamme suosituimpiin artisteihin lukeutuva Erin lähtee marraskuussa liki kaksikymmentä konserttia käsittävälle Akustisesti-kiertueelle. Helsingin Savoy-teatterista marraskuun neljäntenä päivänä käynnistyvä kiertue on valovoimaisena esiintyjänä tunnetun Erinin kolmas akustinen Suomen-kiertue. Erinin akustisille konserteille on ollut kova kysyntä, aiempien kiertueiden konserteista suurin osa on ollut loppuunmyytyjä. Syksyinen kiertue toteutetaan koko kuusihenkisen yhtyeen voimin. Kiertueen liput tulevat myyntiin maanantaina 6.7.2020 klo 10.

Minulle yleisölle esiintyminen on kaikki kaikessa ja syy miksi ylipäätään teen musiikkia. Rakastan kuinka kappaleet saavat lopullisen muotonsa vasta yleisön tuodessa läsnäolollaan niihin mukaan tarinansa. Yksin laulaminen on kuin yksin puhuminen. Ihan jees, mutta ei ollenkaan sama kuin keskustelu missä pääsee reagoimaan toisen ilmeisiin, kommentteihin, nauruun, iloon ja suruun. Korona aikana tehdyissä stream -keikoissa jäin kaipaamaan juuri kaikkea tätä.Pelkkä ajatus yleisön edessä esiintymisestä saa minussa tällä hetkellä kylmät väreet aikaan! Odotan syksyn kiertuetta enemmän kuin mitä muuta.”, Erin iloitsee.

Toukokuussa Erin julkaisi yli neljän vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia. Yhtenä sunnuntaina -singlestä on muodostumassa jättihitti niin radioissa kuin Spotifyissakin. Kappale kipusi Spotifyn kuunnelluimmaksi pian julkaisunsa jälkeen ja kappaleen kuuntelut rikkovat pian kultarajan. Erin on on uransa aikana myynyt yli 150 000 albumia.

Erin – Akustisesti
Ke 04.11. Helsinki, Savoy-teatteri
La 07.11. Jyväskylä, Paviljonki
Su 08.11. Joensuu, Carelia-sali
Ke 11.11. Oulainen, Musiikkiviikot
To 12.11. Kajaani, Kaukametsä
Pe 13.11. Kuopio, Musiikkikeskus
La 14.11. Hyvinkää, Hyvinkääsali
Su 15.11. Lahti, Sibeliustalo
Ke 18.11. Espoo, Kulttuurikeskus
To 19.11. Klaukkala, Monikkosali
Pe 20.11. Tampere, Tampere-talo
La 21.11. Lappeenranta, Lappeenranta-sali
To 03.12. Rauma, Rauma-sali
Pe 04.12. Pori, Promenadikeskus
La 05.12. Seinäjoki, Seinäjoki-sali
Pe 11.12. Mikkeli, Mikaeli
La 12.12. Turku, Logomo
Su 13.12. Järvenpää, Järvenpää-talo

Liput alk. 39,50€
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot osoitteesta warnermusiclive.fi.

Kuuntele Erinin uusi kappale Yhtenä sunnuntaina tästä!
Katso lyriikkavideo tästä!

Seuraa Eriniä somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

HAPPORADION TUHANNETTA KEIKKAA JUHLITAAN TAVASTIAN ERIKOISKEIKALLA PERJANTAINA 10.7.2020 — 01.07.2020 klo 14:38

Suomirockin kärkikastiin kuuluva Happoradio juhlistaa uransa tuhannetta keikkaa Helsingin Tavastialla perjantaina 10.7.2020. Keikka tulee katsottavaksi sekä paikanpäältä Tavastialta että striimin välityksellä. Tavastialle mielivien kannattaa pitää kiirettä, sillä liveyleisöön myydään vain sata lippua. Kummankin lipputyypin myynti alkaa tänään Tiketissä.

Niin se aika rientää että Happoradion on aika juhlistaa tuhannetta keikkaansa, ja mikäs sen osuvampi paikka kuin legendaarinen Tavastia–klubi. Siellä soittaminen tuntuu aina jonkinlaiselta kunniatehtävältä,  ja erityisesti nyt kun Tavastia juhlii samalla 50-vuotista historiaansa. Illasta tulee taatusti spesiaali ja odotamme sitä innolla“, kommentoi Aki Tykki.

Seitsemän studioalbumia julkaisseen Happoradion suosio on vuodesta toiseen kasvanut tasaisesti. Vuonna 2001 perustetun yhtyeen uralle on mahtunut lukuisia kulta- ja platinalevyjä sekä listaykkösiä. Sen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Tavikset, Puhu äänellä jonka kuulen, Che Guevara, Pelastaja, Älä puhu huomisesta, Valopallo ja Tehdään jotain kaunista. Laulaja Aki Tykki hurmasi katsojat Nelosen suositussa Vain Elämää -ohjelmassa keväällä 2018. Happoradion edellinen albumi Kauniin kääntöpiiri ilmestyi 2017. Warner Music Finland sainasi yhtyeen keväällä 2018 ja sinkku Tehdään jotain kaunista julkaistiin tammikuussa 2019. Kultarajan ylittäneen biisin seuraaja on maaliskuussa 2020 ilmestynyt single Silta.

Happoradio juhlakeikka 10.7.2020
Liput tulevat myyntiin Tiketissä keskiviikkona 1.7 klo 11. 
Striimikeikan katseluoikeudet alk. 9,90€
Liveyleisöön oikeuttavat liput alk. 28,50€

Lataa Happoradion promokuva tästä!
Kuvaaja: Marek Sabogal

Happoradio:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live 
matti.kaunisvesi@warnermusic.com
 

JARKKO AHOLA KONSERTTISALI-KIERTUEELLE LOKA-MARRASKUUSSA — 01.07.2020 klo 13:38

  JARKKO AHOLA KONSERTTISALI-KIERTUEELLE LOKA-MARRASKUUSSA

Viime syksynä upean Metallisydän -albumin julkaissut Jarkko Ahola lähtee yhdeksän keikan Vain kotka lentää aurinkoon -kiertueelle lokakuun lopussa. Konserttien lipunmyynti alkaa tänään.

Elämäni biisi -ohjelmassa hurmannut rocktenori odottaa syksyn esiintymisiä jo innolla:

Koronan hiljentämä kevät ja samoissa höyryissä alkanut kesä on kasvattanut nälkää päästä esittämään elävää musiikkia oikealle yleisölle. Syksyn Vain kotka lentää aurinkoon -kiertue jatkaa seikkailujani musiikin parissa: jotain tuttua, jotain uutta, jotain suurta, jotain pientä – pääasia että jotain hyvää ja täysillä tehden. Olen aina pyrkinyt esittämään kuulijoilleni kaikenlaista musiikkia itseni ja bändini näköisinä versioina moninaisia tunnelmia luoden. En malta odottaa, että pääsen jälleen lavalle yleisöäni viihdyttämään. Nautitaan rauhallisesta kesästä ja otetaan sitten syksyllä kunnon annos musiikkia elämiämme sulostuttamaan!”

Jarkko Ahola – Vain kotka lentää aurinkoon
La 24.10. Järvenpää-talo, Järvenpää 
Su 25.10. Kulttuuritalo, Helsinki 
Pe 30.10. Logomo, Turku 
La 31.10. Kuusankoskitalo, Kouvola
Pe 6.11. Paviljonki, Jyväskylä 
La 7.11. Verkatehdas, Hämeenlinna 
Pe 13.11. Sibeliustalo, Lahti 
La 14.11. Mikaeli, Mikkeli 
Pe 20.11 Club Teatria, Oulu

Konsertit klo 19.00 
Liput alk. 33,50€

Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot täältä!

JARKKO AHOLA
Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja myös sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat myyneet platinaa ja kultaa. Rock-tenorin omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun suo luo julkaistiin keväällä 2018 ja se nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 2. Miehen viimeisin, syksyllä 2019 julkaistu Metallisydän-albumi sisältää sekä suomen- että englanninkielisiä rock-klassikoita. Ahola on yhdessä Waltteri Torikan kanssa esiintynyt täydelle Hartwall Arenalle jo kolmena vuotena peräkkäin.

Lataa Jarkko Aholan kuvat täältä!

Kiertueen promoottori: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Nora Norrlin / Liekki Promotion 
nora.norrlin@liekkipromotion.com / 040 846 0116
 

ANTTI TUISKUN OLYMPIASTADIONIN BAILANTAI-KONSERTIT SIIRTYVÄT KESÄKUULLE 2021 — 13.05.2020 klo 10:00

Antti Tuisku ja Warner Music Live ovat seuranneet kevään aikana koronavirustilanteen kehittymistä sekä sen vaikutusta yleisötapahtumiin meillä ja maailmalla. Artistille ja tiimille tärkeimpiä asioita ovat yleisön, artistien ja työntekijöiden turvallisuus sekä hyvinvointi.

Tapahtuman järjestävänä organisaationa toimiva Warner Music Live ja Antti Tuisku siirtävät vallitsevan tilanteen vuoksi elokuun 21. ja 22. päivälle suunnitellut Helsingin Olympiastadionin Bailantai-konsertit kesäkuulle 2021. Korvaavat päivät ovat 18. ja 19. kesäkuuta 2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uusille keikoille – perjantain liput perjantaille ja lauantain lauantaille.

– Olympiastadionilla esiintyminen on suuri unelmani, jota varten olemme tehneet töitä jo yli puoli vuotta. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ihmisten terveys ja hyvinvointi on kuitenkin tärkeintä. Ja kun varmuutta elokuuta koskevista rajoitteista ei vielä ole, emme myöskään voi pitää tuotantoa käynnissä tämän pidempään. Vaikka Olympiastadionin keikat ovat minulle elämäni suurin asia, ovat ne pieni asia kokonaisuudessa, jossa puhutaan ihmisten terveydestä ja tulevaisuudesta. Haluan artistina kantaa vastuuni näissä talkoissa siirtämällä jo sovitut stadionkeikat ensi vuodelle. Haluan että kaikki saavat Olympiastadionin keikoilla nauttia täysillä eikä kenenkään tarvitse pelätä tai jännittää. Lupaan että kun Bailantai-viikonloppu vihdoin koittaa, niin se on sellainen mitä ihmisten on todellakin kannattanut odottaa, Antti Tuisku sanoo.

Maailmanluokan show’sta tunnetun Antti Tuiskun kesän 2021 Bailantai-konsertit tulevat varmuudella olemaan vailla vertaa – artisti on luvannut että Olympiastadionilla tullaan jälleen näkemään jotain todella ainutlaatuista.

Antti Tuisku – Bailantai
Olympiastadion, Helsinki
Uudet konserttipäivät
pe 18.6. ja la 19.6.2021
Liput alk. 49,90e
www.bailantai.com

Seuraa Anttia somessa:
Instagram
Facebook

Lataa Antin promokuva tästä!
Kuva: Anna Äärelä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Konsertin promoottori:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

IDA PAULIN & KALLE LINDROTHIN LIVESTREAM-LEVYNJULKKARIKEIKKA OLI MENESTYS! — 20.04.2020 klo 16:17

  Suomen suosituin duo Ida Paul & Kalle Lindroth järjesti listaykköseksi nousseen Vuonna nolla -kakkosalbuminsa kunniaksi ainutlaatuisen livestream-keikan viime lauantaina. Se osoittautui jättimenestykseksi: keikalle myytiin yli 2000 katseluoikeutta! Todellisuudessa keikan yleisömäärä oli suurempi, sillä monien ruutujen takaa löytyi useampi katsoja. Livestreamista pääsee nauttimaan myös jälkikäteen –  tallenne on nyt myynnissä Ticketmasterissa.

Lauantain keikalla kuultiin duon isoimpien hittien lisäksi myös ensimmäistä kertaa uuden albumin kappaleita. Yleisö pystyi osallistumaan keikkaan katselun lisäksi myös lavalta löytyvän ruudun kautta, jonne pystyi lähettämään viestejä ja terveisiä kotisohvilta.

Lyhyessä ajassa suursuosioon nousseen duon vuonna 2018 julkaistu Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi on saavuttanut kunnioitettavan tuplaplatinarajan ja duon kaikki singlet ovat saavuttaneet tuplaplatinaa, platinaa tai kultaa ja debyyttisingle Hakuammuntaa lähentelee 10 miljoonan striimin rajaa. Ida Paulin & Kalle Lindrothin isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Hakuammuntaa, Parvekkeella, Päällekkäin, Kupla ja Planeetat. Duon Helsingin Jäähallin Black Boxin keikka siirrettiin koronaviruksen vuoksi toukokuusta syksylle. Uusi keikkapäivä on 30. lokakuuta.

TALLENNE: 
La 18.4.2020 Livestream-levyjulkkarikeikka
Tallenne alk. 9,90€ on myynnissä sunnuntaihin 26.4. asti osoitteessa: www.ticketmaster.fi/idapaul&kallelindroth.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Matias Jalmari

Seuraa Idaa ja Kallea:
Instagram
Facebook
Spotify

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live 
matti.kaunisvesi@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com
« Vanhemmat viestit