Yritys

Warner Music Live on moderni 2010-luvun ohjelmatoimisto, josta on tullut monen kotimaisen huippuartistin koti. Ensimmäiset artistikiinnitykset tehtiin vuonna 1997 kun Suomessa riehui konemusiikin vahva buumi. Alunperin discokiertueisiin ja dance- ja klubisektoriin keskittynyt keikkamyynti laajeni nopeasti myös pop- ja rockpuolelle vuosituhannen vaihteen lähestyessä.

Yritys tunnettiin koko 2000-luvun alku nimellä Popgram, joka kasvatti alkutaipaleensa aikana kansainvälistä agenttiverkostoaan ja tällä hetkellä vahvoja yhteistyökumppaneita promoottoreista isompiin ohjelmataloihin löytyy kaikkialta maailmasta. Artistirosteri on kasvanut kymmenessä vuodessa edustamaan popin ja rockin kotimaisia kärkinimiä, mutta säilyttänyt samalla myös johtavan asemansa DJ- ja klubipuolen artisteissa. Vuonna 2008 HMC-Helsinki Music Companyn iskelmärosteri siirtyi Popgramille ja tänään meillä on listoillamme lähes 60 kotimaista artistia aina rockista poppiin, danceen, iskelmään ja lastenbändeihin.

Toukokuussa 2010 Popgram liikemerkki muutettiin Warner Music Live:ksi, kun lähes kolme vuotta yhteistä taivalta Suomen suurimman levy-yhtiön Warner Music Finlandin kanssa oli takana.

Warner Music Live on osa kansainvälistä Warner Music Groupia.