Ajankohtaista

IDA PAULIN & KALLE LINDROTHIN LIVESTREAM-LEVYNJULKKARIKEIKKA OLI MENESTYS! — 20.04.2020 klo 16:17

  Suomen suosituin duo Ida Paul & Kalle Lindroth järjesti listaykköseksi nousseen Vuonna nolla -kakkosalbuminsa kunniaksi ainutlaatuisen livestream-keikan viime lauantaina. Se osoittautui jättimenestykseksi: keikalle myytiin yli 2000 katseluoikeutta! Todellisuudessa keikan yleisömäärä oli suurempi, sillä monien ruutujen takaa löytyi useampi katsoja. Livestreamista pääsee nauttimaan myös jälkikäteen –  tallenne on nyt myynnissä Ticketmasterissa.

Lauantain keikalla kuultiin duon isoimpien hittien lisäksi myös ensimmäistä kertaa uuden albumin kappaleita. Yleisö pystyi osallistumaan keikkaan katselun lisäksi myös lavalta löytyvän ruudun kautta, jonne pystyi lähettämään viestejä ja terveisiä kotisohvilta.

Lyhyessä ajassa suursuosioon nousseen duon vuonna 2018 julkaistu Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi on saavuttanut kunnioitettavan tuplaplatinarajan ja duon kaikki singlet ovat saavuttaneet tuplaplatinaa, platinaa tai kultaa ja debyyttisingle Hakuammuntaa lähentelee 10 miljoonan striimin rajaa. Ida Paulin & Kalle Lindrothin isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Hakuammuntaa, Parvekkeella, Päällekkäin, Kupla ja Planeetat. Duon Helsingin Jäähallin Black Boxin keikka siirrettiin koronaviruksen vuoksi toukokuusta syksylle. Uusi keikkapäivä on 30. lokakuuta.

TALLENNE: 
La 18.4.2020 Livestream-levyjulkkarikeikka
Tallenne alk. 9,90€ on myynnissä sunnuntaihin 26.4. asti osoitteessa: www.ticketmaster.fi/idapaul&kallelindroth.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Matias Jalmari

Seuraa Idaa ja Kallea:
Instagram
Facebook
Spotify

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live 
matti.kaunisvesi@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

IDA PAUL & KALLE LINDROTH JÄRJESTÄVÄT AINUTLAATUISEN LIVESTREAM-LEVYJULKKARIKEIKAN LA 18.4. — 08.04.2020 klo 12:00

 
Suomen suosituin duo Ida Paul & Kalle Lindroth järjestää listaykköseksi nousseen Vuonna nolla -kakkosalbuminsa kunniaksi ainutlaatuisen livestream-keikan la 18.4.2020 klo 20. Keikalla tullaan kuulemaan duon isoimpien hittien lisäksi myös ensimmäistä kertaa uuden albumin kappaleita. Yleisö pääsee osallistumaan keikkaan katselun lisäksi myös lavalta löytyvän ruudun kautta, jonne on mahdollista lähettää viestejä ja terveisiä kotisohvilta. Katseluoikeudet livestream-keikalle ovat nyt myynnissä osoitteessa www.ticketmaster.fi/idapaul&kallelindroth.

”Nyt päästään kokemaan ihan uudenlaista keikkailua! Levyn julkaisun yhteydessä saimme varsinaisen viestitulvan mitä ihanimpia kiitoksia, tarinoita ja tsemppejä. Tällä keikalla haluamme vastata kaikkeen tukeen jota faneiltamme saamme, ja viettää mieletöntä keikkailtaa johon pääsee messiin muutamalla klikkauksella. Kotoa ei tarvitse poistua eikä kannatakaan, mutta voidaan yhdessä nauttia livemusiikista uudella tavalla. Ollaan nautittu omien kollegoidenkin hienoista vedoista etäyhteyden kautta, nyt siis ajattelimme myös itse katsoa miten tää homma toimii”, Ida ja Kalle hehkuttavat.

Lyhyessä ajassa suursuosioon nousseen duon vuonna 2018 julkaistu Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi on saavuttanut kunnioitettavan tuplaplatinarajan ja duon kaikki singlet ovat saavuttaneet tuplaplatinaa, platinaa tai kultaa ja debyyttisingle Hakuammuntaa lähentelee 10 miljoonan striimin rajaa. Ida Paulin & Kalle Lindrothin isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Hakuammuntaa, Parvekkeella, Päällekkäin, Kupla ja Planeetat.

Livestream-levyjulkkarikeikka
La 18.4.2020 klo 20.00
Katseluoikeus alk. 9,90€ www.ticketmaster.fi/idapaul&kallelindroth.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Matias Jalmari

Seuraa Idaa ja Kallea:
Instagram
Facebook
Spotify

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live 
matti.kaunisvesi@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com
 

TUPLAPLATINAA DEBYYTTIALBUMILLAAN MYYNYT IDA PAUL & KALLE LINDROTH JULKAISEE VUONNA NOLLA -KAKKOSALBUMINSA PE 20.3. — 18.03.2020 klo 10:38

  Suomen suosituimmaksikin duoksi tituleerattu Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisee kultaa ennakkoon saavuttaneen Vuonna nolla -kakkosalbuminsa tämän viikon perjantaina 20.3. Albumilta löytyy yhteensä seitsemän julkaisematonta kappaletta ja viimeisin single Päiväuni nousi suoraan julkaisustaan Spotifyn sijalle 3. Albumin tuotannosta vastaavat ansioituneet tuottajat RZY ja Ilkka Wirtanen.

”Tämän levyn biisejä ollaan kirjoitettu keikka-autossa, laivalla, hotelleissa, kotisohvilla, rannalla ja studioissa. Meille tuttu tarinankerronnallisuus on läsnä toisella studioalbumillamme; biisit ovat elämänmakuisia ja rehellisiä. Ei olla sensuroitu itseämme vaan lähdettiin rohkeasti kirjoittamaan just niistä asioista, jotka mieleen sattuivat minäkin päivänä pulpahtamaan. ”Vähän väsyttää” tuo festareiden tunnelmaa arkeen, ”Vika hidas” kertoo katkeransuloisesta erkaantumisesta ja ”Hiekkalaatikolla” tutkii ihmisyyttä ja inhimillisyyttä vaikeina aikoina. Uteliaisuus ja pohtivuus omaa itseä, muita ja maailmankaikkeutta kohtaan ovat vahvasti läsnä tällä levyllä. Kiitämme ihan mieletöntä Warnerin työryhmää, tuottajia, miksaajia ja masteroijia tästä huikeasta saavutuksesta ja toivomme että ne suuret tunteet, jotka koimme levyä tehdessä välittyvät myös kuuntelijoillemme”, Ida ja Kalle kertovat albumistaan.

Vuonna nolla -biisilista:
1. Vuonna nolla
2. Päiväuni
3. Säätöö
4. Sano mun nimi ääneen
5. Vika hidas
6. Tennessee
7. Hullu exä
8. Planeetat
9. Vähän väsyttää (feat. Jare Brand)
10. Älä leiki Jeesusta
11. Vastaus kaikkeen
12. Hiekkalaatikolla

Lyhyessä ajassa suursuosioon nousseen duon vuonna 2018 julkaistu Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi on saavuttanut kunnioitettavan tuplaplatinarajan ja kaikki singlet ovat striimanneet tuplaplatinaa, platinaa tai kultaa (debyyttisingle Hakuammuntaa lähentelee 10 miljoonan striimin rajaa). Loppuunmyytyjä klubeja ja konserttisaleja kiertäneet Ida ja Kalle nähdään uransa toistaiseksi isoimmalla keikalla Jäähallin Black Boxissa 30.10. (huom uusi päivämäärä!)

Lippuja Black Boxin keikalle on vielä rajallinen määrä myynnissä Ticketmasterissa
Liput alk. 39,50€

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Matias Jalmari

Seuraa Idaa ja Kallea:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live 
kimmo.sundstrom@warnermusic.com