Ajankohtaista

ABREUN MARRASKUUSSA JULKAISTU UUSI ALBUMI RIKKOI PLATINARAJAN! — 04.12.2019 klo 13:05

Lukuisista hiteistään tunnetun ABREUn 15.11. julkaistu uusi albumi Teipillä tai rakkaudella on rikkonut platinarajan. Albumi nousi heti ensimmäisellä listaviikollaan virallisen albumilistan sijalle 2 ja sitä on kuunneltu suoratoistopalveluissa yli 20 miljoonaa kertaa. Uudella levyllä kuuluu vahvasti ABREUn portugalilaiset juuret. Kappaleista Yhen elämän juttu ja Amor Amor feat. cledos ovat striimanneet platinaa sekä Sytyn ja Takaisin kotiin kultaa. ABREU on onnellinen albumin menestyksestä ja saamastaan palautteesta:

”Oon todella otettu siitä, että pitkän uurastuksen jälkeen mun albumilla on ollut näin hieno vastaanotto ja että mun musiikki on koskettanu sekä vanhoja että uusia faneja. En oo ikinä aikaisemmin saanut näin paljon palautetta. Ihmiset ovat kertoneet samaistuvansa albumin biiseihin ja saavansa niistä lohtua ja voimaa. Se merkkaa mulle ihan älyttömän paljon. Kiitos kaikille, jotka on kuunnellu mun albumia.

ABREU tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla. Uusi artistinimi antoi yli kymmenen vuotta uraa tehneelle artistille vapauden aloittaa puhtaalta pöydältä.

Lataa promokuva täältä! 
Kuvaaja: Saara Sarvas

ABREU:
Instagram
Facebook
Spotify

ANTTI TUISKUN OLYMPIASTADIONIN KEIKAN LIPUT VIETIIN KÄSISTÄ – BAILANTAI-LISÄKONSERTTI MYYNNISSÄ NYT! — 02.12.2019 klo 09:26

Antti Tuiskun odotetun Olympiastadionin konsertin liput varattiin loppuun muutamassa minuutissa. Suuren kysynnän vuoksi Suomen kirkkaimman poptähden Bailantai-spektaakkeli nähdään Helsingin uudistetulla Olympiastadionilla myös perjantaina 21. elokuuta. Liput lisäkonserttiin ovat nyt myynnissä osoitteessa www.lippu.fi/bailantai

– Olen niin ylitsevuotavan onnellinen! Oma ikävä keikoille ei selkeästi ole ollut yksipuolista ja se jos mikä tekee nöyräksi ja onnelliseksi. Kaksi keikkaa Helsingin Olympiastadionilla on jotain sellaista mistä en ole osannut edes haaveilla. Tiedän, että elokuussa tehdään historiaa ja jokainen yleisössä saa kokea jotain todella ainutlaatuista. En malta odottaa, Antti Tuisku fiilistelee.

Kunnianhimoisena visionäärinä tunnetun Antti Tuiskun Bailantaista tulee näyttävä spektaakkeli ja maailmanluokan show.  

Edellisellä, kevään 2018 Mun on pakko twerkkaa -areenakiertueella Antin näki peräti 60 000 ihmistä. Mittavan ja menestyksekkään kiertueen jälkeen ensi kesänä avattava uudistettu Olympiastadion tuntuu luontevalta paikalta tulla takaisin. Artisti on myös haaveillut omasta stadionkeikasta niin kauan kuin muistaa. 

– Haluan tarjota yleisölle parhaan mahdollisen paikan sekä parhaat mahdolliset fasiliteetit historian upeimman popspektaakkelin seuraamiselle. Kaikki jotka ovat nähneet minut lavalla edes vilaukselta varmasti tietävät, että intohimoni on nimenomaan live-esiintyminen ja siihen panostaminen, Antti Tuisku sanoo. 

Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 11 levyä, ja kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun albumeita on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Artistiutensa uudelleen vuonna 2015 julkaistulla En kommentoi -albumilla luonut Antti Tuisku on uransa aikana täyttänyt niin klubeja kuin areenoitakin ja esiintynyt yhteensä sadoilletuhansille ihmisille. Hänet on myös palkittu kuudella Emma-pystillä. 

Antti Tuisku – Bailantai
Olympiastadion, Helsinki
Pe 21.8.2020
Liput alk. 49,90e

www.bailantai.com 

Seuraa Anttia somessa:
Instagram
Facebook 

ILTA JULKAISI FANIEN ILOKSI UUDEN JOULULAULUN! — 29.11.2019 klo 17:00

Ilta julkaisi tänään faniensa iloksi oman versionsa Ninni Poijärven Jouluksi kotiin -kappaleesta. Hän on aikaisempina jouluina julkaissut omat tunnelmalliset versionsa Oi jouluyö ja Taivas sylissäni kappaleista. Jouluksi kotiin tullaan kuulemaan myös Iltan omissa joulukonserteissa neljällä eri paikkakunnalla

“Viime vuonna äiti ehotti mulle, et Ilta ota joulukonserttiin tällänen biisi minkä kuulin jouluradiosta! Se oli Ninni Poijärven ”Jouluksi kotiin”. Ihastuin lauluun heti – sen haikeus ja kauneus sykähdytti! Oli siisti löytää kokonaan itselle uusi joululaulu ja halusinkin tänä vuonna äänittää tästä biisistä oman version!”

Upeaäänisen Iltan aiemmat joulukonsertit ovat olleet menestyksekkäitä ja kysyntää on ollut enemmän kuin kirkkoihin on mahtunut ihmisiä. 

Ilta – joulukonsertit
To 5.12. Helsinki, Mikael Agricolan kirkko
Ti 10.12. Lahti, Ristinkirkko
Ti 17.12. Tampere, Messukylän kirkko
Pe 20.12. Jyväskylä, Taulumäen kirkko (LOPPUUNVARATTU)

Konsertit klo 19.00
Liput alk. 22,50€ Ticketmasterista.

Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot warnermusiclive.fi

Lataa Iltan promokuvat täältä.
Kuvaaja: Lauri Laukkanen

Ilta:
Instagram
Facebook
Youtube 
Spotify

COSTEE JULKAISI SYNKÄN RAKKAUSLAULUN! — 29.11.2019 klo 16:11

costee julkaisi tänään uuden kappaleen Kunnes kuollaan. Hän on tehnyt kappaleen yhdessä Teemu Javanaisen ja Eero Vanha-Perttulan kanssa, kappaleen on tuottanut Heviteemu. Katso kappaleeseen tehty lyriikkavideo tästä!

costee kuvailee kappaletta synkkatunnelmaiseksi rakkauslauluksi: 

Kunnes kuollaan kertoo yhden rakkaustarinan alkuhuumasta ja niistä fiiliksistä, joita mulla silloin oli. Tää biisi on tosi synkkä tunnelmaltaan, koska se on tehty eron jälkeen vähän alakuloisessa moodissa.

Toukokuussa debyyttialbuminsa julkaissut costee on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi mielenkiintoisimmista tulokkaista. Ehkä joskus tää viel naurattaa -debyyttialbumi on striimannut Spotifyssa lähes 18 miljoonaa kertaa ja artistin videoita on katsottu Youtubessa yli 3,5 miljoonaa kertaa. Edellinen sinkku Satuta mua kunnolla jatkoi artistin menestystarinaa. 

Katso costeen ajankohtainen keikkalista täältä! 

costee somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

JARKKO AHOLA TUNNELMALLISELLE PIANO-KIERTUEELLE HELMI-MAALISKUUSSA — 29.11.2019 klo 12:33

Hiljattain täydelle Hartwall Arenalle Waltteri Torikan kanssa esiintynyt rocktenori Jarkko Ahola lähtee helmikuussa 2020 tunnelmalliselle Piano-kiertueelle. Espoon Sellosalista 28. helmikuuta alkava kiertue on muhinut upeaäänisen solistin mielessä jo keväästä saakka. 

-Kevään 2019 menestynyt Piano/Forte-kiertue jätti itselleni todella hyvän maun suuhun. Alun perin oli tarkoitus lähestyä pieniä paikkoja ”pianosti”, mutta homma kasvoi aika paljon isommaksi. Myös siis forteksi. Ensi vuonna haluan toteuttaa tuon alkuperäisen vision tyylikkäästä ja hienoja biisejä sisältävästä Piano-kiertueesta, jolla minua säestää pienempi ryhmä. Tunnelmallisesti ja intiimisti. Kutsun kaikki kuulijani mukaan, tehdään keväästä erityinen, Jarkko Ahola sanoo. 

JARKKO AHOLA Piano-kiertue
Pe 28.2. Espoo, Sellosali
La 29.2. Hyvinkää, Hyvinkääsali 
La 7.3. Salo, Teatteri Provinssi 
Su 8.3. Säkylä, Säkylähalli 
Pe 13.3. Kouvola, Pato Klubi 
La 14.3. Imatra, Kulttuuritalo Virta 
Pe 20.3. Porvoo, Kulttuuritalo Grand 
Pe 3.4. Ylivieska, Akustiikka 
La 4.4. Rovaniemi, Korundi 

Liput alkaen 32,00€, sis.palvelumaksut. Katso tarkemmat lipunmyyntitiedot täältä

Jarkko Aholan promokuva täältä.

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja myös sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat myyneet platinaa ja kultaa. Rock-tenorin omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun suo luo julkaistiin keväällä 2018 ja se nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 2. Miehen viimeisin, syksyllä 2019 julkaistu Metallisydän-albumi sisältää sekä suomen- että englanninkielisiä rock-klassikoita. Ahola on yhdessä Waltteri Torikan kanssa esiintynyt täydelle Hartwall Arenalle jo kolmena vuotena peräkkäin.

« Vanhemmat viestit