Ajankohtaista

J. KARJALAISEN HARTWALL ARENAN KONSERTTI SIIRTYY VAPPUPÄIVÄLLE 2021 — 05.08.2020 klo 09:15

J. Karjalaisen vappupäiväksi 2020 suunniteltu ja jo kertaalleen syyskuulle siirretty Hartwall Arenan konsertti siirtyy vuoden 2021 vappuun. Konsertin uusi ajankohta on lauantai 1.5.2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uuteen päivämäärään tai halutessaan liput voi palauttaa Tickemasterille elokuun 2020 loppuun mennessä.

Konsertista on tulossa ainutlaatuinen ja todellista herkkua J. Karjalaisen musiikin ystäville. Hartwall Arenalla kuullaan yhden illan aikana ennen kokematon määrä miehen musiikkia. Tilaisuuden kestoksi arvellaan väliaika mukaan luettuna noin neljä tuntia.

Artistin kanssa areenan lavalle nousee hänen viimeisimmällä, listaykköseksi nousseella ja kultaa myyneellä Sä kuljetat mua -albumillaankin soittanut yhtye: Mikko Lankinen (kitara), Tom Nyman (basso), Janne Haavisto (rummut) ja Pekka Gröhn (kosketinsoittimet).

J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia ja lauluntekijöitä. Tunnetuimpiin klassikoihin lukeutuvat muun muassa kappaleet Doris, Ankkurinappi, Sekaisin, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Kolme cowboyta, Missä se Väinö on?, Laura Häkkisen silmät, Verinen mies, Hän, Hölmö nuori sydän ja Mennyt mies. Alkukesästä Hän -kappale palkittiin kaupallisten radioiden kaikkien aikojen soitetuimpana kappaleena (35 vuoden aikana).

Lisäksi tänä vuonna Helsingin kaupunki palkitsi J. Karjalaisen vuoden Kulttuuripalkinnolla. Palkinnon perusteena oli artistin lähes 40 vuotta kestänyt sooloartistin ja lauluntekijän ura sekä hänen suosiosta kertova yli 850.000 kappaleen levynmyynti. Taiteellisista ansioista ja merkittävästä Helsingin kulttuurielämän hyväksi tehdystä työstä myönnettävä Helsingin kulttuuripalkinto jaettiin jo 58. kerran.

J. Karjalainen 
Hartwall Arena, Helsinki
La 1.5.2021
Ovet klo 18.30, konsertti klo 20.00

Lippuja on vielä rajallinen määrä myynnissä Ticketmasterissa
Liput alk. 39,90€ / 49,90€ / 59,90€ / 79,90€ / 99,90€

Lataa promokuva tästä.
Kuvaaja: Tero Ahonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Ramona Forsström / Warner Music Finland
ramona.forsstrom@warnermusic.com

Konsertin promoottori:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com

BEHM JULKAISEE DEBYYTTIALBUMINSA 18.9. – ARTISTI KATTAVALLE SUOMEN KIERTUEELLE SYKSYLLÄ — 04.08.2020 klo 10:09

Alkaneen vuosikymmenen yhdeksi kiinnostavimmaksi musiikki-ilmiöksi noussut BEHM julkaisee Draaman kaari viehättää -debyyttialbuminsa 18.9. Ennakkoon platinarajan ylittäneeltä albumilta tulee löytymään uusien kappaleiden lisäksi jo julkaistut singlet Hei rakas, Tivolit ja Frida. Ensimmäisellä omalla festarikeikallaan viime viikonloppuna hurmannut artisti lähtee kattavalle Suomen kiertueelle tulevana syksynä. Debyyttialbumia juhlitaan torstaina 1.10. Helsingin Tavastialla.

On huojentavaa ja samalla vähän pelottavaa vihdoin saada debyyttialbumi ulos. Se on pitkään odottanut julkaisuaan ja nyt sen aika on vihdoin koittanut. Säveltämisen ja sanoittamisen lisäksi halusin laajentaa osaamisaluettani, joten päätin kirjoittamisen lisäksi myös tuottaa albumille kappaleita yksin. Tämä on kuuloiseni kokonaisuus, ja se on tärkeintä. Live-esiintymiset ovat merkittävässä roolissa luomassa yhteyttä kuulijoihin, enkä malta odottaa, että pääsen kokemaan tämän kokonaisuuden yhdessä yleisön kanssa”, BEHM kertoo.

BEHM on kiistatta yksi 2020-luvun kiinnostavimpia lauluntekijöitä ja debyyttisingle alkaneen vuosikymmenen kuunnelluimpia kappaleita. Hei rakas pysytteli Spotifyn ykkösenä yhteensä 48 päivää, sitä on striimattu yli 13 000 000 kertaa (triplaplatinaa) ja se on ollut radiolistan ykkönen yhteensä 10 viikkoa. Hei rakas löytyy edelleen lähes vuosi julkaisustaan Spotifyn top20 -listalta ja sitä seurannut Tivolit-single on tällä hetkellä Spotifyn sijalla 23. Viime kuussa julkaistu Frida nousi suoraan julkaisustaan Spotifyn sijalle 2, jossa se on pysynyt jo yhteensä yli kolme viikkoa. BEHMin jokainen single löytyy tällä hetkellä myös radiolistan 50 soitetuimman kappaleen joukosta.

Tilaa albumi ennakkoon Levykauppa Äxästä täältä.

BEHM
To 01.10. Tavastia, Helsinki
Pe 02.10. Lehtiä Ilosaaressa, Joensuu Areena, Joensuu
La 03.10. Kehruuhuone, Lappeenranta
To 15.10. TBA
La 24.10. Amarillo, Hämeenlinna
La 07.11. Olympia, Tampere
Pe 20.11. Apollo Live Club, Turku
La 28.11. Vaasa Festival Nights, Ritz, Vaasa
Pe 04.12. Lutakko, Jyväskylä
La 05.12 Finlandia-Klubi, Lahti
To 10.12. Kulttuurikeskus, Louhisali, Espoo
Pe 11.12. Solar Sound Club, Ilona, Seinäjoki
La 12.12. Tuiskula, Nivala
Pe 18.12. 45Special, Oulu

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Pietari Purovaara

BEHM sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com

ILMIÖMÄINEN BEHM JULKAISEE VIIMEISEN SINGLEN ENNEN DEBYYTTIALBUMIAAN — 09.07.2020 klo 10:50

  Ilmiömäiseen menestykseen vain kahdella omalla singlellään noussut BEHM julkaisee uuden singlen Frida 10.7. Kappale on viimeinen single ennen syyskuussa julkaistavaa debyyttialbumia. BEHM on itse sanoittanut ja säveltänyt kappaleen ja hän on tuottanut sen yhdessä KASHWELLin kanssa. BEHM kertoo Frida-kappaleen päättävän julkaistujen singlejen muodostaman rakkaustrilogian.

”Halusin Fridan päättävän singleistä rakentamani rakkaustrilogian: Hei rakas, Tivolit, Frida. Frida on kiteytettynä laulu luopumisesta ja sen hyväksymisestä,” BEHM kertoo.

BEHM on kiistatta yksi 2020-luvun kiinnostavimpia lauluntekijöitä ja debyyttisingle alkaneen vuosikymmenen kuunnelluimpia kappaleita. Hei rakas pysytteli Spotifyn ykkösenä yhteensä 48 päivää, sitä on striimattu yli 12 000 000 kertaa (triplaplatinaa) ja se on ollut radiolistan ykkönen yhteensä 10 viikkoa. Hei rakas löytyy edelleen lähes kymmenen kuukautta julkaisustaan Spotifyn top50 -listalta ja se on tällä hetkellä radiolistan sijalla 3. BEHMin maaliskuussa julkaisema kakkossingle Tivolit nousi niin ikään Spotifyn ykköseksi ja useiden radioiden soittolistoille. Artistin oli tarkoitus esiintyä kuluvana kesänä Suomen suurimmilla festivaaleilla: mm. Ruisrockissa, Provinssissa ja Ilosaarirockissa.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Pietari Purovaara

BEHM sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com

VALOVOIMAINEN ERIN KATTAVALLE SUOMEN-KIERTUEELLE LOPPUVUODESTA — 06.07.2020 klo 10:47

Maamme suosituimpiin artisteihin lukeutuva Erin lähtee marraskuussa liki kaksikymmentä konserttia käsittävälle Akustisesti-kiertueelle. Helsingin Savoy-teatterista marraskuun neljäntenä päivänä käynnistyvä kiertue on valovoimaisena esiintyjänä tunnetun Erinin kolmas akustinen Suomen-kiertue. Erinin akustisille konserteille on ollut kova kysyntä, aiempien kiertueiden konserteista suurin osa on ollut loppuunmyytyjä. Syksyinen kiertue toteutetaan koko kuusihenkisen yhtyeen voimin. Kiertueen liput tulevat myyntiin maanantaina 6.7.2020 klo 10.

Minulle yleisölle esiintyminen on kaikki kaikessa ja syy miksi ylipäätään teen musiikkia. Rakastan kuinka kappaleet saavat lopullisen muotonsa vasta yleisön tuodessa läsnäolollaan niihin mukaan tarinansa. Yksin laulaminen on kuin yksin puhuminen. Ihan jees, mutta ei ollenkaan sama kuin keskustelu missä pääsee reagoimaan toisen ilmeisiin, kommentteihin, nauruun, iloon ja suruun. Korona aikana tehdyissä stream -keikoissa jäin kaipaamaan juuri kaikkea tätä.Pelkkä ajatus yleisön edessä esiintymisestä saa minussa tällä hetkellä kylmät väreet aikaan! Odotan syksyn kiertuetta enemmän kuin mitä muuta.”, Erin iloitsee.

Toukokuussa Erin julkaisi yli neljän vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia. Yhtenä sunnuntaina -singlestä on muodostumassa jättihitti niin radioissa kuin Spotifyissakin. Kappale kipusi Spotifyn kuunnelluimmaksi pian julkaisunsa jälkeen ja kappaleen kuuntelut rikkovat pian kultarajan. Erin on on uransa aikana myynyt yli 150 000 albumia.

Erin – Akustisesti
Ke 04.11. Helsinki, Savoy-teatteri
La 07.11. Jyväskylä, Paviljonki
Su 08.11. Joensuu, Carelia-sali
Ke 11.11. Oulainen, Musiikkiviikot
To 12.11. Kajaani, Kaukametsä
Pe 13.11. Kuopio, Musiikkikeskus
La 14.11. Hyvinkää, Hyvinkääsali
Su 15.11. Lahti, Sibeliustalo
Ke 18.11. Espoo, Kulttuurikeskus
To 19.11. Klaukkala, Monikkosali
Pe 20.11. Tampere, Tampere-talo
La 21.11. Lappeenranta, Lappeenranta-sali
To 03.12. Rauma, Rauma-sali
Pe 04.12. Pori, Promenadikeskus
La 05.12. Seinäjoki, Seinäjoki-sali
Pe 11.12. Mikkeli, Mikaeli
La 12.12. Turku, Logomo
Su 13.12. Järvenpää, Järvenpää-talo

Liput alk. 39,50€
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot osoitteesta warnermusiclive.fi.

Kuuntele Erinin uusi kappale Yhtenä sunnuntaina tästä!
Katso lyriikkavideo tästä!

Seuraa Eriniä somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

HAPPORADION TUHANNETTA KEIKKAA JUHLITAAN TAVASTIAN ERIKOISKEIKALLA PERJANTAINA 10.7.2020 — 01.07.2020 klo 14:38

Suomirockin kärkikastiin kuuluva Happoradio juhlistaa uransa tuhannetta keikkaa Helsingin Tavastialla perjantaina 10.7.2020. Keikka tulee katsottavaksi sekä paikanpäältä Tavastialta että striimin välityksellä. Tavastialle mielivien kannattaa pitää kiirettä, sillä liveyleisöön myydään vain sata lippua. Kummankin lipputyypin myynti alkaa tänään Tiketissä.

Niin se aika rientää että Happoradion on aika juhlistaa tuhannetta keikkaansa, ja mikäs sen osuvampi paikka kuin legendaarinen Tavastia–klubi. Siellä soittaminen tuntuu aina jonkinlaiselta kunniatehtävältä,  ja erityisesti nyt kun Tavastia juhlii samalla 50-vuotista historiaansa. Illasta tulee taatusti spesiaali ja odotamme sitä innolla“, kommentoi Aki Tykki.

Seitsemän studioalbumia julkaisseen Happoradion suosio on vuodesta toiseen kasvanut tasaisesti. Vuonna 2001 perustetun yhtyeen uralle on mahtunut lukuisia kulta- ja platinalevyjä sekä listaykkösiä. Sen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Tavikset, Puhu äänellä jonka kuulen, Che Guevara, Pelastaja, Älä puhu huomisesta, Valopallo ja Tehdään jotain kaunista. Laulaja Aki Tykki hurmasi katsojat Nelosen suositussa Vain Elämää -ohjelmassa keväällä 2018. Happoradion edellinen albumi Kauniin kääntöpiiri ilmestyi 2017. Warner Music Finland sainasi yhtyeen keväällä 2018 ja sinkku Tehdään jotain kaunista julkaistiin tammikuussa 2019. Kultarajan ylittäneen biisin seuraaja on maaliskuussa 2020 ilmestynyt single Silta.

Happoradio juhlakeikka 10.7.2020
Liput tulevat myyntiin Tiketissä keskiviikkona 1.7 klo 11. 
Striimikeikan katseluoikeudet alk. 9,90€
Liveyleisöön oikeuttavat liput alk. 28,50€

Lataa Happoradion promokuva tästä!
Kuvaaja: Marek Sabogal

Happoradio:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live 
matti.kaunisvesi@warnermusic.com
 
« Vanhemmat viestit