Ajankohtaista

MIKKO KORPI VAHVISTAA WARNER MUSIC LIVEN MYYNTITIIMIÄ — 15.11.2019 klo 11:30

Ohjelmamyynti- ja klubitoiminnan saralla jo entuudestaan ansioitunut ja alalla hyvin tunnettu Mikko Korpi on liittynyt Warner Music Liven alati kasvavaan myyntitiimiin. Mikon mukana Warner Music Liven edustukseen siirtyvät artistit: Diandra, Pimeys ja Mäkki.

”On mahtavaa päästä jatkamaan omaa sekä edustamieni artistien urakehitystä Warner Musicin kanssa. Hienoa päästä osaksi tätä organisaatiota.” Mikko kommentoi.

Warner Music Liven johtaja Samppa Hartikainen on uudesta vahvistuksesta innoissaan: ”Mikko on uuden keikkamyyjäsukupolven kärkinimiä ja on hienoa saada nuori, mutta työvuosiltaan jo kokenut Mikko osaksi ennestäänkin timanttista agenttitiimiämme”.

Yhteystiedot:

mikko.korpi@warnermusic.com

p. 0503719229

ABREU AVAA UUDELLA ALBUMILLAAN ELÄMÄNSÄ KIPUKOHTIA – TÄNÄ YÖNÄ SPOTIFYSSA! — 14.11.2019 klo 13:44

ABREU julkaisee tänä yönä odotetun uuden albuminsa. Teipillä tai rakkaudella. Albumilla kuuluu vahvasti ABREUn portugalilaiset juuret ja se onhenkilökohtaisin levy, jonka hän on ikinä julkaissut.

”Kun rupesin tekemään musiikkia suomeksi, mä etin itteeni musiikillisesti aika kauan. Halusin tän albumin kanssa uppoutua vähän syvemmälle ja jakaa tosi rehellisesti mun tunteita ja ajatuksia. Albumin biisit kertovat huumaavista, epätasapainoisista ja toksisistakin ihmissuhteista ja niiden eri vaiheista Vaikea ja raastava rakkaus on aina inspiroinut mua. Oon niin ylpee siitä, että Teipillä tai rakkaudella -albumi on täynnä biisejä, joissa on henkilökohtaisia tarinoita elämän varrelta ja vahvaa emootiota – jokaisesta niistä on tullut mulle korvaamaton.”

ABREU tunnetaan lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla. Uusi artistinimi antoi yli kymmenen vuotta uraa tehneelle artistille vapauden aloittaa puhtaalta pöydältä. ABREU löysi työparikseen tuottaja TIDOn, jonka avulla hän oppi nauttimaan musiikin tekemisestä uudella tavalla:

Teipillä tai rakkaudella -albumin teko oli super pitkä prosessi, mut oon todella iloinen, että me hiottiin tätä kokonaisuutta turhautumiseen ja epätoivoonkin asti eikä menty sieltä missä aita on matalin. Tän albumin kautta mä löysin uusia tapoja tehdä musiikkia uusien ihmisten kanssa. Nyt jännittää, mut samalla oon niin onnellinen et saan vihdoin jakaa tän teidän kaikkien kanssa! En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen.”

Teipillä tai rakkaudella -biisilista:
1. Teipillä tai rakkaudella
2. Masokisti
3. Sytyn
4. Söpöi lapsii
5. Yhen elämän juttu
6. Tarinoita
7. Rakastan mua enemmän feat. Bizi
8. Sivuvaikutuksii
9. Nollaa
10. Amor Amor feat. cledos
11. Takaisin kotiin
12. Se syö naista

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Saara Sarvas

ABREU:
Instagram
Facebook
Spotify

SAARA AALLON ODOTETTU JOULULEVY JULKAISTAAN HUOMENNA — 14.11.2019 klo 11:46

Urallaan pääosin englanninkielistä popmusiikkia julkaissut ja sen tiimoilta niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa keikkaillut Saara Aalto julkaisee huomenna uuden, pääosin suomenkielisen albumin Fairytale -Joulun taikaa. Arto Ruotsalan tuottama levy sisältää Saaran omia joululaulusuosikkeja, dueton Michael Monroen kanssa sekä kaksi täysin uutta kappaletta. Esimakua albumista on saatu marraskuun alussa julkaistujen singlejen Koska et oo täällä enää ja Tähdet, taivas ja sä muodossa. 

Mun edellinen joululevy Enkeleitä – Angels julkaistiin vuonna 2011 ja siitä lähtien fanit ovat toivoneet uutta joululevyä. Nyt vihdoin oli oikea aika! Alkuvuonna tekemäni Dancing on Ice -show vei minut hyvin talvisiin tunnelmiin; siitä oli helppo jatkaa kesällä joululaulujen levyttämistä, Saara kertoo. 

Idea levystä syntyi, kun Saara oli viime joulun aikaan Englannissa syömässä paikallisen managerinsa Kalvin Ryderin kanssa ja ihastui ravintolassa soineeseen, itselleen tuntemattomaan joululauluun. Kävi ilmi, että kappale oli yksi Brittien suosituimmista joululauluista, Fairytale of New York. Sekä Kalvin että levyn vastaajaksi tuottajaksi myöhemmin pestattu Pete Eklund visioivat toisistaan tietämättä kappaleeseen Saaralle duettokumppaniksi Michael Monroen. Näin Saaran ja Monroen jo seitsemän vuotta puheena ollut idea yhteisestä duetosta toteutui viimein. Kappale antoi myös lopulta idean koko levyn nimeen Fairytale – Joulun taikaa.

Albumilta löytyy muun muassa kappale Be Still My Soul, joka on englantilainen virsi, jonka melodia on lainattu SibeliuksenFinlandiasta. Vuosien varrella Saaran tavaramerkiksi ovat muodostuneet monikieliversiot ja levyltä löytyykin maailman suosituimpiin joululauluihin lukeutuva Jouluyö, juhlayö kahdellakymmenellä kielellä. Tämän lisäksi albumilla kuullaan esimerkiksi versiot kappaleista Taivas sylissäni, Maa on niin kaunis, Walking in the Air ja singlenäkin julkaistu Koska et oo täällä enää, jonka Saaran on tehnyt yhdessä puolisonsa Meri Sopasen kanssa. 

Saara Aallon kirkkokiertue Fairytale – Joulun Taikaa alkaa Mikkelistä 2. joulukuuta, kulkee halki Suomen ja päättyy Savonlinnaan 21. joulukuuta. Seitsemäntoista konsertin kiertuetta edeltää edeltää tänään Järvenpäässä Krapin pajalla järjestettävä levyn julkaisukonsertti. Siellä kuullaan albumin kappaleet livenä jo ennen sen ilmestymistä. Konsertissa on lisäksi mukana spesiaalikokoonpano ja yllätysvieraita, joita ei itse kiertueella nähdä.

Huomenna julkaistavan Fairytale – joulun taikaa -levyn lisäksi Saara julkaisee kansainväliselle yleisölleen Fairytale-EP:n 29.11.2019. 

Seuraa Saara Aaltoa somessa: 
Facebook
Instagram

JOULUKIERTUEEN LIPUT VIEDÄÄN KÄSISTÄ – WALTTERI TORIKALLE LISÄKONSERTTI HELSINKIIN — 12.11.2019 klo 11:40

Viime vuonna listaykköseksi nousseen Sydämeni joulu -joululevyn julkaissut Waltteri Torikka nähdään tänäkin vuonna suositulla joulukonserttikiertueella. Hyvinkään kirkosta 1. joulukuuta alkavan Sydämeni joulu -kiertueen liput ovat käyneet hyvin kaupaksi: Helsingissä Kallion kirkossa 4.12. järjestettävä konsertti myi nopeasti loppuun ja siksi samalle illalle tulee lisäkonsertti. Lisäkonsertin liput tulevat myyntiin tänään 12.11. klo 12 Ticketmasterissa.

Kiertueella Waltteria säestää neljän huippumuusikon yhtye. Konserttien ohjelmisto koostuu levyn tapaan sekä tutuista joululauluklassikoista että Waltterin viime vuonna julkaistun levyn uusista joululauluista. Joulua rakastava Waltteri Torikka on innoissaan, että pääsee kiertämään Suomea jouluisissa tunnelmissa tänäkin vuonna.

-Oli ihana uppoutua viime vuonna jouluntunnelmiin kokonaisvaltaisesti. Sydämeni joulu -levyn julkaisua seurannut kirkkokiertue on jäänyt lämpimänä muistoihini. On hienoa päästä jälleen vuoden pimeimpänä aikana kiertämään kauniita ja hienosti soivia kirkkosaleja ja viettämään tunnelmallisia iltoja yhdessä suomalaisten kanssa, Torikka miettii.

Waltteri Torikka – Sydämeni joulu -konserttikiertue 2019
Su 01.12. Hyvinkää, Hyvinkään kirkko 
Ke 04.12. Helsinki, Kallion kirkko 
Ke 04.12. Helsinki, Kallio kirkko LISÄKONSERTTI klo 21:00
To 05.12. Lahti, Ristinkirkko 
La 07.12. Loviisa, Loviisan kirkko 
Ma 09.12. Loimaa, Loimaan kirkko 
Ti 10.12. Tampere, Aleksanterin kirkko 
Pe 13.12. Sääksmäki, Sääksmäen kirkko
Ma 16.12. Turku, Mikaelinkirkko 
Ti 17.12. Hämeenlinna, kirkko 
Pe 20.12. Kuopio, Tuomiokirkko 
La 21.12. Pieksämäki, kirkko 

Konsertit klo 19, paitsi 4.12. lisäkonsertti klo 21.00.
Liput alk. 29,50€ Ticketmasterista.

Waltteri Torikan debyyttialbumi Sydän (2015) oli suurmenestys: se myi platinaa, yli 30 000 kappaletta, ja oli saman joulun myydyin albumi heti Adelen jälkeen. Vuonna 2016 julkaistu albumi Rakkaus on myös ylittänyt kultarajan. Waltteri Torikka Trion akustinen Tapio Rautavaaran kappaleita sisältävä albumi julkaistiin vuonna 2017. Torikka on esiintyjänä kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa. Hänen ohjelmistonsa ulottuu oopperapäärooleista ja vaativasta klassisesta ohjelmistosta aina viihde- ja elokuvamusiikin moderneihin klassikoihin. Suuremmista areenoista muun muassa Savonlinnan Oopperajuhlat, Kööpenhaminan kuninkaallinen ooppera, Festival d’Aix-en Provence, Royal Albert Hall ja Olympiastadion ovat tulleet hänelle esiintyjänä tutuiksi. Viimeisin albumi, vuonna 2018 julkaistu Sydämeni joulu hallitsi virallista listaa ja keräsi osakseen erinomaisia arvioita. Yhdessä Jarkko Aholan kanssa Torikka on myynyt Hartwall Arenan loppuun jo kahtena vuotena peräkkäin – tulevana perjantaina kaksikko valtaa jälleen Hartwall Arenan.

Seuraa Waltteri Torikkaa somessa:
Instagram
Facebook
Kotisivut

Lataa promokuva täältä.

REINO NORDININ HITISTÄ KOSKETTAVA AKUSTINEN VERSIO – ESIMAKUA TULEVALTA KIRKKOKIERTUEELTA — 08.11.2019 klo 11:40

Tänään julkaistiin akustinen versio Reino Nordinin hitistä Kato mua silmiin. Uusi versio Kato mua silmiin (Acoustic) antaa esimakua siitä mitä Reino Nordinin uran ensimmäisellä kirkkokiertuella tullaan joulukuussa kuulemaan. Kiertueella on mukana iso liveorkesteri jousineen, ja upeat jouset kuuluvat myös uudella Kato mua silmiin -versioinnilla. Kuuntele kappale täältä!

Meidän valo -kiertueella kuullaan akustisempia versioita Reinon hittibiiseistä sekä muutamia joulunajan klassikoita. Kirkkokiertue on Reinon mielestä täydellinen tapa tuoda musiikki lähemmäs kuulijoita: kaikki eivät pääse tai halua tulla klubeille tai festivaaleille, mutta kaikenikäiset voivat tulla kirkkoon. 

Kirkoissa on upea akustiikka ja tunnelma, ja niihin ovat kaikki tervetulleita. Minulle on tärkeää, että kenellä tahansa halukkaalla on mahdollisuus päästä kuuntelemaan musiikkiani, Reino sanoo.

Reino Nordin – Meidän valo
Ti 3.12. Kuopio, Tuomiokirkko
Ke 4.12. Savonlinna, Tuomiokirkko
To 5.12. Mikkeli, Tuomiokirkko
La 7.12. Seinäjoki, Lakeuden Risti
Su 8.12. Oulu, Oulujoen kirkko
Ma 9.12. Haapajärvi, Haapajärven kirkko
To 12.12. Kotka, Kymin kirkko
La 14.12. Turku, Mikaelinkirkko
Ma 16.12. Lahti, Ristinkirkko
Ti 17.12. Hyvinkää, Hyvinkään kirkko
Ke 18.12. Jyväskylä, Taulumäen kirkko
To 19.12. Joensuu, Joensuun kirkko
Pe 20.12. Tampere, Tuomiokirkko
La 21.12. Hämeenlinna, Hämeenlinnan kirkko
Su 22.12. Helsinki, Kallion kirkko

Konsertit klo 19.00, paitsi 8.12. Oulujoen kirkko klo 18.00 
Liput alk. 32,00€. Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi

Emma-palkitun Reino Nordinin uran viime vuodet ovat olleet menestyksekkäitä: kultaa ja jopa moninkertaista platinaa striimanneiden kappaleiden ja albumien lisäksi hän on saanut upean vastaanoton keikoilla ja esiintynyt niin loppuunmyydyillä klubeilla kuin festareiden päälavoillakin. Hänen tunnetuimpia biisejään ovat muun muassa Antaudun, Puhu vaan, Kato mua silmiin, Kosketa, Kyynelten virta, Cara mia ja Veitsenterällä

Lataa pressikuva täältä.
Kuvaaja: Mikko Harma

« Vanhemmat viestit