Ajankohtaista

IDA PAULIN & KALLE LINDROTHIN KEVÄÄN AINOA KONSERTTI HELSINGIN JÄÄHALLIN BLACK BOXISSA 16.5. – KAKKOSALBUMI MAALISKUUSSA! — 27.01.2020 klo 09:21

Suomen suosituin duo Ida Paul & Kalle Lindroth nähdään kevään ainoalla konsertillaan Helsingin Jäähallin Black Boxissa lauantaina 16.5. Tuplaplatinaa debyyttialbumillaan saavuttanut ja loppuunmyytyjä konserttisaleja sekä klubeja kiertänyt duo järjestää Jäähallissa uransa toistaiseksi suurimman konsertin. Liput Black Boxiin tulevat myyntiin maanantaina 3.2. klo 9 Ticketmasterissa.

”Tuntuu hullulta, että ollaan jo tässä pisteessä tässä kohtaa uraa! Juuri loppuneen kiertueen jälkeen on ihanaa jäädä valmistautumaan hurmokselliseen iltaan faniemme kanssa näin suurella venuella”, Ida ja Kalle hehkuttavat.

Lukuisia Emma-ehdokkuuksia urallaan haalinut duo julkaisee kultaa ennakkoon striimanneen kakkosalbuminsa 20.3. Albumin julkaisun myötä Black Boxissa tullaan kuulemaan jo julkaistujen megahittien lisäksi uutta materiaalia.

”Kevät tulee olemaan uramme isoin monella tapaa. Jäähallin keikan lisäksi on siistiä päästä julkaisemaan kakkosalbumimme! Tällä monipuolisella levyllä viedään juttumme seuraavalle tasolle, kuitenkin kuulostaen sata prossaa itseltämme. Ydin ja kantava voima on edelleen rehellinen ja elämänmakuinen pop-musiikki, joka on samaan aikaan kuorruttamatonta ja samaistuttavaa”, Ida ja Kalle jatkavat.

Ida Paulin & Kalle Lindrothin orgaaninen soundi on tavoittanut lyhyessä ajassa laajan yleisön. Kaikki duon julkaisemat singlet ovat saavuttaneet kulta-, platina-, tai tuplaplatinastatuksen ja debyyttisingle Hakuammuntaa on striimannut lähes 10 miljoonaa kertaa. Ida Paulin & Kalle Lindrothin isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Hakuammuntaa, Parvekkeella, Päällekkäin, Kupla ja Planeetat. Yhtyeen viimeisin single Vuonna nolla soi lukuisilla radiokanavilla ja on kasvamassa isoksi hitiksi.

Ida Paul & Kalle Lindroth
+support
La 16.5.2020
Black Box, Helsingin Jäähalli
Ovet klo 18.00

Liput alk. 39,50€. Lipunmyynti alkaa maanantaina 3.2. klo 9 Ticketmasterissa.
Konsertti on ikärajaton. Rajattu K-18 anniskelualue.

BENJAMININ TUORE SINGLE KERTOO VANHEMPIEN EROSTA — 24.01.2020 klo 11:45

Nouseva poplupaus Benjamin julkaisi tänään uuden singlen, henkilökohtaisen Kaksi kotia. Uuden tulemisen elokuussa 2018 tehnyt artisti keskittyy nykyään musiikissaan sanoituksiin enemmän kuin koskaan. Kaksi kotiaon tähänastisista julkaisuista nuorelle laulajalle kenties jännittävin, sillä Benjamin avaa kappaleellaan vanhempiensa eroa heidän näkökulmastaan.

– Joskus rakastaminen ja välittäminen voi olla irtipäästämistä. Mä halusin kirjottaa biisin siitä, mitä mun vanhemmat kävi läpi. Äiti ja isi, tää on teille, Benjamin kertoo.

Uuden singlen rinnalle Benjamin julkaisi koskettavan monologin sekä vaikuttavan prologina toimivan videon.   Benjaminin, Iivari Suosalon ja Joonas Kerosen kirjoittama ja Atso Soivion tuottama kappale on Benjaminin kuudes suomenkielinen single. Ensimmäinen sinkku Naarmuja feat. IBE sekä toisena singlenä julkaistu Juon sut pois pomppasivat suoraan Spotifyn ykköseksi. Kumpikin kappale on striimannut platinaa. Näiden jälkeen on julkaistu myös hitit Tanssin yksin, Orgasmi ja Näytä mulle ne.

Seuraa Benjaminia somessa: 
Instagram
Facebook
Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
Emma.hynna@warnermusic.com

Keikat: 
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com


KAIJA KOOLTA ODOTETTUA UUTTA MUSIIKKIA – ONNELLINEN LOPPU TÄNÄ YÖNÄ SPOTIFYSSA! — 23.01.2020 klo 15:45

Ikoninen suomipopin kuningatar Kaija Koo julkaisee tänä yönä uuden singlen. Eeppinen voimalaulu Onnellinen loppu sai alkunsa Kaijan kirjoittamasta kirjeestä:

“Uusi biisini ”Onnellinen loppu” sai syntynsä kirjoittamastani kirjeestä tekijöille Tiina Vainikaiselle ja Patric Sarinille. Lahjakas Joonas Angeria ja isoja hittejä vääntänyt Jukka Immonen tuottivat kappaleeseen nerokkaita sävyjä. Kirjeessä avasin ajatuksiani onnellisesta lopusta. Miksei suomalainen sanonta ”itku pitkästä ilosta” voisi olla ”ilo pitkästä itkusta”. Näinkin se voi mennä. Onhan elokuvissakin usein onnellinen loppu ja saduissa aina! Toivoa on niin kauan kun on elämää. Ihanaa uskoa onnelliseen loppuun!”

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen keikkayleisönsä koostuukin niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti. Viimeisin single, Pelkkää voittoo, julkaistiin viime vuoden toukokuussa ja se nousi virallisella radiolistalla kymmenen kärkeen.

Kaija Koo:
Facebook
Instagram 
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com


ARTTU WISKARIN SUOMEN MUOTOISEN PILVEN ALLA VUODEN 2019 SOITETUIN RADIOBIISI! — 17.01.2020 klo 16:24

Koko kansan suosikki Arttu Wiskari on hurmannut musiikillaan jälleen Suomen muotoisen pilven alla -kappaleen saavutettua vuoden 2019 soitetuimman radiokappaleen statuksen. Kappale viihtyi radiolistan top 10:ssä hulppeat 43 viikkoa.

Tämä on saavutus, jonka en koskaan uskonut olevan mahdollinen. Kiitos tästä kuuluu yleisölle. Erityisesti radiokuuntelijoille, sekä kaikille teille ketkä saapuvat keikoille ympäri Suomen. Kiitos.”, Wiskari kommentoi saavutustaan.

Jo vuonna 2018 julkaistua, viime vuonna superhitiksi kasvanutta kappaletta on striimattu Spotifyssa jo yli huimat 8 miljoonaa kertaa, ja YouTube-videota on katsottu lähes 7 miljoonaa kertaa. Emma-gaalassa tänä vuonna vuoden biisiksi ehdolla oleva kappale on nyt striimannut tuplaplatinaa. 

Wiskari viimeistelee parasta aikaa viidettä albumiaan, ja uutta musiikkia kuullaan maaliskuussa. Erityisestä keikkakesästäkin tulemme kuulemaan lisää pian.

Wiskari nousi suomalaisten suosikiksi jo vuosikymmen sitten julkaistun Mökkitie -kappaleen myötä. Vuonna 2011 julkaistu nimikkoesikoisalbumi Arttu Wiskari nousi albumilistan ensimmäiselle sijalle ja saavutti platinamyynnit. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat Mökkitien lisäksi Tuntematon potilas, Sirpa, Kahvimaito ja Meidän biisi, joiden rinnalle Suomen muotoisen pilven alla on selkeästi noussut.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com


VESALAN UUSI ALBUMI ILMESTYY HELMIKUUSSA — 17.01.2020 klo 15:45

Etsimässä rauhaa on artistin toinen pitkäsoitto

Vesala julkaisee toisen albuminsa Etsimässä rauhaa 14. helmikuuta. Albumi on pitkän prosessin tulos, sillä edellinen albumi Vesala julkaistiin kesällä 2016. Uudelta levyltä löytyy osa sen jälkeen julkaistuista singleistä, mutta enimmäkseen albumi koostuu uudesta materiaalista. Albumi on nyt ennakkotilattavissa Levykauppa Äx:ssä.

Vesala on toiminut levyllä sanoittajana sekä esimerkiksi säveltäjänä, äänittäjänä ja soittajana. Hän on myös levyn vastaava tuottaja yhdessä Minna Koiviston kanssa. Osa sävellyksistä ja tuotannoista on syntynyt yksin Vesalan kynästä ja osa yhdessä Eppu Kososen, Jukka Immosen, Joonas Angerian, Minna Koiviston, Teemu Brunilan sekä Alpo Nummelinin kanssa.

Suurin osa näistä kappaleista on syntynyt kotona, mutta kodit ovat tämän levyn teon vuosina vaihtuneet kaupungeista ja maasta toiseen. Kaikki ne paikat kuuluvat tällä levyllä oikeastikin, kun olen äänitellyt biiseihin lauluja ja soittimia kaikissa näissä paikoissa. Miksaaja nauroi, kun Aurinko-kappaleen lauluraidalla ulkona käynnistyy ruohonleikkuri. Se sopii biisin tunnelmaan! Olen kyhännyt joka kotiin jonkinlaisen kotistudion. Nykyisessä Suomen kodissa minulla on viimein ensimmäinen kunnon studio. 

Vuonna 2018 en tehnyt kiertuetta tai mitään kuvauksia, vaan matkustin paljon poikani kanssa. Levyn nimibiisin teksti on syntynyt näillä matkoilla. En voi sille mitään, että moni elämäni käänne päätyy lehtiin. Tämä levy ei ole mikään “erolevy”, vaan koko elämän käännekohtalevy: kaikkien erojen levy; toivon, rakkauden, kaaoksen ja aikuiseksi kasvamisen, tienristeyksien levy. Sillä on varovaisen onnellinen loppu.

Vesala kuuluu Suomen arvostetuimpiin artisteihin. Hänen musiikkinsa on erityinen yhdistelmä taiteellista tinkimättömyyttä sekä koko kansan tavoittavia pophittejä radio- ja suoratoistolistojen soitetuimpien kappaleiden listoilta. Debyyttisooloalbumi Vesala julkaistiin vuonna 2016 ja Vesala palkittiin peräti neljällä Emmalla: Vuoden naisartisti, Vuoden pop, Vuoden biisi ja Vuoden albumi. Taiteen monilahjakkuutena tunnettu Vesala on palkittu myös muilla arvostetuilla taiteen palkinnoilla, kuten Juha Vainio -palkinnolla vuonna 2016, ensimmäisenä naisena Reino Helismaa -sanoittajapalkinnolla keväällä 2019 sekä musiikin valtionpalkinnolla syksyllä 2019. Lisäksi hän on ainoa nainen, joka on ollut ehdolla sekä Emma- että Jussi-palkinnon saajaksi.

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Isadora Kamotskin / Warner Music Finland
isadora.kamotskin@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

« Vanhemmat viestit