Ajankohtaista

IDA PAUL & KALLE LINDROTH JÄRJESTÄVÄT AINUTLAATUISEN LIVESTREAM-LEVYJULKKARIKEIKAN LA 18.4. — 08.04.2020 klo 12:00

 
Suomen suosituin duo Ida Paul & Kalle Lindroth järjestää listaykköseksi nousseen Vuonna nolla -kakkosalbuminsa kunniaksi ainutlaatuisen livestream-keikan la 18.4.2020 klo 20. Keikalla tullaan kuulemaan duon isoimpien hittien lisäksi myös ensimmäistä kertaa uuden albumin kappaleita. Yleisö pääsee osallistumaan keikkaan katselun lisäksi myös lavalta löytyvän ruudun kautta, jonne on mahdollista lähettää viestejä ja terveisiä kotisohvilta. Katseluoikeudet livestream-keikalle ovat nyt myynnissä osoitteessa www.ticketmaster.fi/idapaul&kallelindroth.

”Nyt päästään kokemaan ihan uudenlaista keikkailua! Levyn julkaisun yhteydessä saimme varsinaisen viestitulvan mitä ihanimpia kiitoksia, tarinoita ja tsemppejä. Tällä keikalla haluamme vastata kaikkeen tukeen jota faneiltamme saamme, ja viettää mieletöntä keikkailtaa johon pääsee messiin muutamalla klikkauksella. Kotoa ei tarvitse poistua eikä kannatakaan, mutta voidaan yhdessä nauttia livemusiikista uudella tavalla. Ollaan nautittu omien kollegoidenkin hienoista vedoista etäyhteyden kautta, nyt siis ajattelimme myös itse katsoa miten tää homma toimii”, Ida ja Kalle hehkuttavat.

Lyhyessä ajassa suursuosioon nousseen duon vuonna 2018 julkaistu Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi on saavuttanut kunnioitettavan tuplaplatinarajan ja duon kaikki singlet ovat saavuttaneet tuplaplatinaa, platinaa tai kultaa ja debyyttisingle Hakuammuntaa lähentelee 10 miljoonan striimin rajaa. Ida Paulin & Kalle Lindrothin isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Hakuammuntaa, Parvekkeella, Päällekkäin, Kupla ja Planeetat.

Livestream-levyjulkkarikeikka
La 18.4.2020 klo 20.00
Katseluoikeus alk. 9,90€ www.ticketmaster.fi/idapaul&kallelindroth.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Matias Jalmari

Seuraa Idaa ja Kallea:
Instagram
Facebook
Spotify

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live 
matti.kaunisvesi@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com
 

TUPLAPLATINAA DEBYYTTIALBUMILLAAN MYYNYT IDA PAUL & KALLE LINDROTH JULKAISEE VUONNA NOLLA -KAKKOSALBUMINSA PE 20.3. — 18.03.2020 klo 10:38

  Suomen suosituimmaksikin duoksi tituleerattu Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisee kultaa ennakkoon saavuttaneen Vuonna nolla -kakkosalbuminsa tämän viikon perjantaina 20.3. Albumilta löytyy yhteensä seitsemän julkaisematonta kappaletta ja viimeisin single Päiväuni nousi suoraan julkaisustaan Spotifyn sijalle 3. Albumin tuotannosta vastaavat ansioituneet tuottajat RZY ja Ilkka Wirtanen.

”Tämän levyn biisejä ollaan kirjoitettu keikka-autossa, laivalla, hotelleissa, kotisohvilla, rannalla ja studioissa. Meille tuttu tarinankerronnallisuus on läsnä toisella studioalbumillamme; biisit ovat elämänmakuisia ja rehellisiä. Ei olla sensuroitu itseämme vaan lähdettiin rohkeasti kirjoittamaan just niistä asioista, jotka mieleen sattuivat minäkin päivänä pulpahtamaan. ”Vähän väsyttää” tuo festareiden tunnelmaa arkeen, ”Vika hidas” kertoo katkeransuloisesta erkaantumisesta ja ”Hiekkalaatikolla” tutkii ihmisyyttä ja inhimillisyyttä vaikeina aikoina. Uteliaisuus ja pohtivuus omaa itseä, muita ja maailmankaikkeutta kohtaan ovat vahvasti läsnä tällä levyllä. Kiitämme ihan mieletöntä Warnerin työryhmää, tuottajia, miksaajia ja masteroijia tästä huikeasta saavutuksesta ja toivomme että ne suuret tunteet, jotka koimme levyä tehdessä välittyvät myös kuuntelijoillemme”, Ida ja Kalle kertovat albumistaan.

Vuonna nolla -biisilista:
1. Vuonna nolla
2. Päiväuni
3. Säätöö
4. Sano mun nimi ääneen
5. Vika hidas
6. Tennessee
7. Hullu exä
8. Planeetat
9. Vähän väsyttää (feat. Jare Brand)
10. Älä leiki Jeesusta
11. Vastaus kaikkeen
12. Hiekkalaatikolla

Lyhyessä ajassa suursuosioon nousseen duon vuonna 2018 julkaistu Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi on saavuttanut kunnioitettavan tuplaplatinarajan ja kaikki singlet ovat striimanneet tuplaplatinaa, platinaa tai kultaa (debyyttisingle Hakuammuntaa lähentelee 10 miljoonan striimin rajaa). Loppuunmyytyjä klubeja ja konserttisaleja kiertäneet Ida ja Kalle nähdään uransa toistaiseksi isoimmalla keikalla Jäähallin Black Boxissa 30.10. (huom uusi päivämäärä!)

Lippuja Black Boxin keikalle on vielä rajallinen määrä myynnissä Ticketmasterissa
Liput alk. 39,50€

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Matias Jalmari

Seuraa Idaa ja Kallea:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live 
kimmo.sundstrom@warnermusic.com
 

ABREU PERUU KAIKKI LOPPUKEVÄÄN KEIKKANSA — 13.03.2020 klo 15:25

ABREUn Teipillä tai rakkaudella -kiertuetta on jäljellä vielä 12 keikkaa. Vallitsevan tilanteen vuoksi kaikki jäljellä olevat konsertit on kuitenkin päätetty perua. Hallitus on eilen suosittanut, että kaikki yli 500 ihmisen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka covid-19 eli korona-viruksen leviämisen estämiseksi. Peruuntuneille keikoille pyritään löytämään uudet päivät kun tilanne on rauhoittunut.

Ostetut liput korvataan ja ne voi palauttaa lipunmyyntipisteisiin kunkin keikan virallisen lipunvälittäjän palautusohjeiden mukaisesti.

ABREU esiintyi eilen Jyväskylässä ja yleisökapasiteetti rajattiin 500 henkeen. Eilinen konsertti toteutettiin järjestävän tahon päätöksestä sen hetkisten tietojen ja ohjeistuksen pohjalta.

Warner Music Live kävi keskustelun tilaisuuden järjestäjän kanssa, joka loppuviimein ilmoitti pidetäänkö keikka voimassa. Nopeassa ja erikoisessa tilanteessa ilmoitimme artistille, että keikka tapahtuu. Useita WML:n artisteja oli keikoilla samana iltana, ja toimimme niissäkin samalla tavalla yhdessä keikkajärjestäjien ja artistien kanssa niillä tiedoilla, mitä meillä oli käytössä”, Warner Music Liven promoottori Samppa Hartikainen kommentoi.

ABREU – Teipillä tai rakkaudella kevät 2020
Pe 13.3. Tampere, Ilona
La 14.3. Rovaniemi, Half Moon
Pe 20.3. Rauma, Domino
Pe 27.3. Turku, Aalto Yökerho
La 28.3. Lahti, Wintti
La 4.4. Oulu, Piknik Live
To 9.4. Kajaani, Onnela
Pe 10.4. Joensuu, Ilona
Su 12.4. Lappajärvi, Hotelli Kivitippu
Ma 13.4. Lempäälä, Ideapark
Pe 24.4. Tampere, Ilves Bar & Night
La 25.4. Helsinki, Linnanmäki

Lisätietodot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland 
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

 

IDA PAULIN & KALLE LINDROTHIN JÄÄHALLIN KONSERTTI SIIRTYY SYKSYLLE – UUSI KONSERTTIPÄIVÄ ON PERJANTAI 30.10. — 12.03.2020 klo 20:10

Supersuositun duon Ida Paulin & Kalle Lindrothin toukokuun 16. päiväksi suunniteltu Helsingin Jäähalliin Black Boxin konsertti siirretään lokakuulle. Uusi konserttipäivä on perjantai 30.10.2020. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan konsertin uuteen päivämäärään tai ne voi halutessaan palauttaa Tickemasterille 12.4. mennessä. 

Lokakuulle siirretty jäähallikonsertti on Ida Paulin & Kalle Lindrothin uran toistaiseksi isoin konsertti. Tuplaplatinaa vuonna 2018 julkaistulla Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumilla saavuttanut duo julkaisee Vuonna nolla -kakkosalbuminsa 20.3. ja konsertissa tullaan kuulemaan jättihittien lisäksi uuden albumin kappaleita. Kaikki duon julkaisemat singlet ovat saavuttaneet kulta-, platina-, tai tuplaplatinastatuksen ja debyyttisingle Hakuammuntaa on striimannut lähes 10 miljoonaa kertaa. Ida Paulin & Kalle Lindrothin isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Hakuammuntaa, Parvekkeella, Päällekkäin, Kupla ja Planeetat

Ida Paul & Kalle Lindroth
+ support
Pe 30.10.2020
Black Box, Helsingin Jäähalli

Lippuja Black Boxin keikalle on vielä rajallinen määrä myynnissä Ticketmasterissa
Liput alk. 39,50€

Seuraa Idaa ja Kallea:
Instagram
Facebook
Spotify

Kiertueen promoottori:
Kimmo Sundström / Warner Music Live 
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

SUVI TERÄSNISKAN IHMISEN POIKA -KIERTUEEN LOPUT KEIKAT SIIRTYVÄT KEVÄÄLLE 2021 — 12.03.2020 klo 19:19

Suvi Teräsniskan lähes täysin loppuunmyytyä Ihmisen poika -kiertuetta on jäljellä vielä 11 konsertin verran. Vallitsevan tilanteen vuoksi jäljellä olevat konsertit on kuitenkin päätetty siirtää kevääseen 2021. Hallitus on tänään suosittanut, että kaikki yli 500 ihmisen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. 

Tiedotamme lipun ostaneita uusista konserttipäivämääristä mahdollimman pian. Kiertueelle jo ostetut liput käyvät sellaisenaan konsertin uuteen päivämäärään tai ne voi halutessaan palauttaa virallisen lipunvälittäjän palautusohjeiden mukaisesti alkuperäiseen konserttipäivämäärään mennessä. 

Suvi Teräsniska – Ihmiset poika 
pe 13.3. Logomo, Turku – Lippu.fi
la 14.3. Tapiolasali, Espoo – Ticketmaster
su 15.3. Laurentius-sali, Lohja – Ticketmaster 
pe 20.3. Verkatehdas, Hämeenlinna – Ticketmaster 
la 21.3. Paviljonki, Jyväskylä – Lippu.fi 
to 26.3. Snellman-Sali, Kokkola – Ticketmaster
pe 27.3. Madetojan Sali, Oulu – Ticketmaster
la 28.3. Musiikkikeskus, Kuopio – Lippu.fi 
su 29.3. Kuusamotalo, Kuusamo – Ticketmaster 
pe 3.4. Kulttuuritalo, Helsinki – Ticketmaster
la 4.4. Tampere-talo, Tampere – Lippu.fi

Konsertit siirtyvät kevääseen 2021

Lipunvälittäjien linkit:
Ticketmaster
Lippu.fi 

Kiertueen promoottori:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live 
samppa.hartikainen@warnermusic.com 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

« Vanhemmat viestit