Ajankohtaista

JARKKO AHOLA KONSERTTISALI-KIERTUEELLE LOKA-MARRASKUUSSA — 01.07.2020 klo 13:38

  JARKKO AHOLA KONSERTTISALI-KIERTUEELLE LOKA-MARRASKUUSSA

Viime syksynä upean Metallisydän -albumin julkaissut Jarkko Ahola lähtee yhdeksän keikan Vain kotka lentää aurinkoon -kiertueelle lokakuun lopussa. Konserttien lipunmyynti alkaa tänään.

Elämäni biisi -ohjelmassa hurmannut rocktenori odottaa syksyn esiintymisiä jo innolla:

Koronan hiljentämä kevät ja samoissa höyryissä alkanut kesä on kasvattanut nälkää päästä esittämään elävää musiikkia oikealle yleisölle. Syksyn Vain kotka lentää aurinkoon -kiertue jatkaa seikkailujani musiikin parissa: jotain tuttua, jotain uutta, jotain suurta, jotain pientä – pääasia että jotain hyvää ja täysillä tehden. Olen aina pyrkinyt esittämään kuulijoilleni kaikenlaista musiikkia itseni ja bändini näköisinä versioina moninaisia tunnelmia luoden. En malta odottaa, että pääsen jälleen lavalle yleisöäni viihdyttämään. Nautitaan rauhallisesta kesästä ja otetaan sitten syksyllä kunnon annos musiikkia elämiämme sulostuttamaan!”

Jarkko Ahola – Vain kotka lentää aurinkoon
La 24.10. Järvenpää-talo, Järvenpää 
Su 25.10. Kulttuuritalo, Helsinki 
Pe 30.10. Logomo, Turku 
La 31.10. Kuusankoskitalo, Kouvola
Pe 6.11. Paviljonki, Jyväskylä 
La 7.11. Verkatehdas, Hämeenlinna 
Pe 13.11. Sibeliustalo, Lahti 
La 14.11. Mikaeli, Mikkeli 
Pe 20.11 Club Teatria, Oulu

Konsertit klo 19.00 
Liput alk. 33,50€

Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot täältä!

JARKKO AHOLA
Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja myös sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat myyneet platinaa ja kultaa. Rock-tenorin omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun suo luo julkaistiin keväällä 2018 ja se nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 2. Miehen viimeisin, syksyllä 2019 julkaistu Metallisydän-albumi sisältää sekä suomen- että englanninkielisiä rock-klassikoita. Ahola on yhdessä Waltteri Torikan kanssa esiintynyt täydelle Hartwall Arenalle jo kolmena vuotena peräkkäin.

Lataa Jarkko Aholan kuvat täältä!

Kiertueen promoottori: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Nora Norrlin / Liekki Promotion 
nora.norrlin@liekkipromotion.com / 040 846 0116
 

Avainsanat: