Ajankohtaista

MIKKO KORPI VAHVISTAA WARNER MUSIC LIVEN MYYNTITIIMIÄ — 15.11.2019 klo 11:30

Ohjelmamyynti- ja klubitoiminnan saralla jo entuudestaan ansioitunut ja alalla hyvin tunnettu Mikko Korpi on liittynyt Warner Music Liven alati kasvavaan myyntitiimiin. Mikon mukana Warner Music Liven edustukseen siirtyvät artistit: Diandra, Pimeys ja Mäkki.

”On mahtavaa päästä jatkamaan omaa sekä edustamieni artistien urakehitystä Warner Musicin kanssa. Hienoa päästä osaksi tätä organisaatiota.” Mikko kommentoi.

Warner Music Liven johtaja Samppa Hartikainen on uudesta vahvistuksesta innoissaan: ”Mikko on uuden keikkamyyjäsukupolven kärkinimiä ja on hienoa saada nuori, mutta työvuosiltaan jo kokenut Mikko osaksi ennestäänkin timanttista agenttitiimiämme”.

Yhteystiedot:

mikko.korpi@warnermusic.com

p. 0503719229