Ajankohtaista

JOULUKIERTUEEN LIPUT VIEDÄÄN KÄSISTÄ – WALTTERI TORIKALLE LISÄKONSERTTI HELSINKIIN — 12.11.2019 klo 11:40

Viime vuonna listaykköseksi nousseen Sydämeni joulu -joululevyn julkaissut Waltteri Torikka nähdään tänäkin vuonna suositulla joulukonserttikiertueella. Hyvinkään kirkosta 1. joulukuuta alkavan Sydämeni joulu -kiertueen liput ovat käyneet hyvin kaupaksi: Helsingissä Kallion kirkossa 4.12. järjestettävä konsertti myi nopeasti loppuun ja siksi samalle illalle tulee lisäkonsertti. Lisäkonsertin liput tulevat myyntiin tänään 12.11. klo 12 Ticketmasterissa.

Kiertueella Waltteria säestää neljän huippumuusikon yhtye. Konserttien ohjelmisto koostuu levyn tapaan sekä tutuista joululauluklassikoista että Waltterin viime vuonna julkaistun levyn uusista joululauluista. Joulua rakastava Waltteri Torikka on innoissaan, että pääsee kiertämään Suomea jouluisissa tunnelmissa tänäkin vuonna.

-Oli ihana uppoutua viime vuonna jouluntunnelmiin kokonaisvaltaisesti. Sydämeni joulu -levyn julkaisua seurannut kirkkokiertue on jäänyt lämpimänä muistoihini. On hienoa päästä jälleen vuoden pimeimpänä aikana kiertämään kauniita ja hienosti soivia kirkkosaleja ja viettämään tunnelmallisia iltoja yhdessä suomalaisten kanssa, Torikka miettii.

Waltteri Torikka – Sydämeni joulu -konserttikiertue 2019
Su 01.12. Hyvinkää, Hyvinkään kirkko 
Ke 04.12. Helsinki, Kallion kirkko 
Ke 04.12. Helsinki, Kallio kirkko LISÄKONSERTTI klo 21:00
To 05.12. Lahti, Ristinkirkko 
La 07.12. Loviisa, Loviisan kirkko 
Ma 09.12. Loimaa, Loimaan kirkko 
Ti 10.12. Tampere, Aleksanterin kirkko 
Pe 13.12. Sääksmäki, Sääksmäen kirkko
Ma 16.12. Turku, Mikaelinkirkko 
Ti 17.12. Hämeenlinna, kirkko 
Pe 20.12. Kuopio, Tuomiokirkko 
La 21.12. Pieksämäki, kirkko 

Konsertit klo 19, paitsi 4.12. lisäkonsertti klo 21.00.
Liput alk. 29,50€ Ticketmasterista.

Waltteri Torikan debyyttialbumi Sydän (2015) oli suurmenestys: se myi platinaa, yli 30 000 kappaletta, ja oli saman joulun myydyin albumi heti Adelen jälkeen. Vuonna 2016 julkaistu albumi Rakkaus on myös ylittänyt kultarajan. Waltteri Torikka Trion akustinen Tapio Rautavaaran kappaleita sisältävä albumi julkaistiin vuonna 2017. Torikka on esiintyjänä kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa. Hänen ohjelmistonsa ulottuu oopperapäärooleista ja vaativasta klassisesta ohjelmistosta aina viihde- ja elokuvamusiikin moderneihin klassikoihin. Suuremmista areenoista muun muassa Savonlinnan Oopperajuhlat, Kööpenhaminan kuninkaallinen ooppera, Festival d’Aix-en Provence, Royal Albert Hall ja Olympiastadion ovat tulleet hänelle esiintyjänä tutuiksi. Viimeisin albumi, vuonna 2018 julkaistu Sydämeni joulu hallitsi virallista listaa ja keräsi osakseen erinomaisia arvioita. Yhdessä Jarkko Aholan kanssa Torikka on myynyt Hartwall Arenan loppuun jo kahtena vuotena peräkkäin – tulevana perjantaina kaksikko valtaa jälleen Hartwall Arenan.

Seuraa Waltteri Torikkaa somessa:
Instagram
Facebook
Kotisivut

Lataa promokuva täältä.