Ajankohtaista

Huippusuosittu Ellinoora julkaisi uuden singlen “Rakkauden kesä” — 29.06.2016 klo 10:32

190295936310 Ellinoora_Rakkauden_Kesa_final
Suomen puhutuin tulokasartisti Ellinoora julkaisi tänään uuden singlen ”Rakkauden kesä”. Ellinoora on sanoittanut kappaleen itse ja säveltänyt sen yhdessä Samuli Sirviön kanssa. Kappale löytyy esikoisalbumilta, joka julkaistaan 16. syyskuuta.

Ellinooran edelliset singlet Carrie ja Leijonakuningas ovat olleet useita viikkoja Suomen soitetuimpia radiokappaleita. Leijonakuningas on striimannut jo platinaan oikeuttavan määrän eli yli 4 miljoonaa kertaa. Myös Carrien striimimäärät rikkovat pian platinarajan.

Ellinooran keikkakysyntä on ollut huimaa ja Ellinoora tekee kesällä kattavan kiertueen, jonka aikana hän nousee isoille lavoille mm. Provinssirockissa ja Ruisrockissa. Ellinoora erottuu persoonallisella lauluäänellään sekä kauniilla ja koukuttavilla folk/popmelodioillaan. Ellinooran suuria tunteita sisältävät kappaleet pääsevät oikeuksiinsa suurilla festarilavoilla.