Ajankohtaista

Antti Tuiskun Peto Show nähdään huhtikuussa Hartwall Arenalla! — 14.12.2015 klo 14:50

Antti  Oma keikka suurella areenalla on Suomen kirkkaimman poptähden pitkäaikainen unelma.

Peto on irti, kun Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku nousee 23. huhtikuuta 2016 Hartwall Arenan lavalle Peto Show’ssa.

Oma konsertti suurella areenalla on ollut Antin haave pienestä asti. Hän kasvoi Madonnan ja Michael Jacksonin musiikin parissa ja katsoi ihaillen esikuviensa esiintymisiä VHS-kaseteilta.

– Olen ammatissani halunnut aina tuottaa ihmisille sekä musiikillisia että visuaalisia elämyksiä. Uraani seuranneet tietävät, kuinka tärkeää minulle on miettiä esiintymisissäni asiat aina loppuun asti. Hartwall Arenalle tullaan huhtikuussa näkemään todellinen spektaakkeli. Olen urani aikana ottanut vaikutteita artisteilta toiselta puolelta maailmaa. Peto Show’ta lähden tekemään sillä ajatuksella, että jos Madonna näkisi sen hän miettisi, että ei vitsi, miekin haluan tehdä homman tuolla lailla, Antti sanoo.

Peto Show’n lisäksi Antti iloitsee täysin uudesta musiikista – huomenna tiistaina 15.12. julkaistaan hänen uusi singlensä Party (papiidipaadi). Käy kuuntelemassa täältä maistiainen kappaleesta: http://bit.ly/18TnjEv

Antti Tuiskun toukokuussa ilmestynyt kymmenes studioalbumi En kommentoi oli arvostelumenestys, ja Helsingin Sanomat listasi sen juuri yhdeksi vuoden parhaista levyistä. En kommentoi on myynyt platinaa, samoin kuin albumin ensisingle Peto on irti ja jättihitti Keinutaan feat. VilleGalle. Levyltä on julkaistu myös sinkut Blaablaa (En kuule sanaakaan) ja Hiton pelkuri.  Syksyllä Antti ihastutti katsojia Nelosen Vain Elämää -ohjelmassa ja muun muassa tulkinnallaan Vicky Rostin kappaleesta Sata salamaa.

Antti Tuisku – Peto Show
Lauantai 23.4.2016, Hartwall Arena
Konsertti alkaa klo 20.00, ovet aukeavat klo 18.30.
Liput palvelumaksuineen alk. 39,90 €. Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 16.12. klo 9.00 osoitteessa www.lippu.fi
Konsertin tuotanto: Warner Music Live