Ajankohtaista

Anna Puu julkaisi uuden kappaleen – albumi syksyllä! — 08.05.2015 klo 11:46

Kristin Barlowe

Kristin Barlowe

“Kaikki sai alkunsa siitä, kun loppuvuodesta 2014 sain hullun ajatuksen, että tää neljäs albumi pitäisi lähteä tekemään Jenkkeihin. Se oli vaan sellainen fiilis, että sen oli tarkoitus tapahtua. Onneksi tässä yhtälössä oli mukana yllytyshullu tuottajani Jukka Immonen, joka näytti idealle vihreää valoa.”

Anna Puun pitkään odotettu neljäs albumi ilmestyy syyskuussa 2015. Tämän albumin tekoa varten Anna, tuottaja Jukka Immonen sekä bändin neljä jäsentä pakkasivat soittokamppeensa ja matkasivat Muscle Shoalsiin, Pohjois-Alabamaan nauhoittaakseen albumin legendaarisessa FAME-studiossa. Samaisessa studiossa ikivihreitään on äänittänyt muun muassa Aretha Franklin.

”Koko levyntekohistoriani aikana en ole kokenut noin intensiivistä kaksiviikkoista. Koko aika oli pyhitetty täysin musiikin tekemiselle – siellä syötiin, juotiin ja hengitettiin musiikkia yli 50 vuotta vanhassa studiossa. Musiikki oli kaikkialla, läsnä koko ajan.”

8.5. julkaistiin albumin ensimmäinen sinkku, “Ota minut tällaisena kuin oon”. Musiikkivideo on tehty yhteistyössä syksyllä julkaistavan Napapiirin sankarit 2 –elokuvan kanssa ja Annan osuudet videosta ovat kuvattu Yhdysvalloissa. Anna toteaakin, että biisin kuullessaan hänen tekee mieli ”kääriytyä Amerikan lippuun ja juosta pitkin peltoja”.