Ajankohtaista

Jonne Aaronin Risteyksessä -albumi myi kultaa — 26.01.2015 klo 10:38

1_fullJonne Aaronin lokakuussa julkaistu Risteyksessä-albumi on myynyt kultaa eli yli 10 000 kappaletta. Jonnelle ojennettiin yllätyksenä kultalevy perjantaina Puoli seitsemän -ohjelman suorassa lähetyksessä.

– Koskaan ei ole itsestäänselvää, että ihmiset löytävät musiikin. Sen vuoksi kultalevyn saaminen tuntuu uskomattomalta. Tunnetta voisi varmaan verrata siihen, kun saa urheilussa mitalin, Jonne sanoo.

Risteyksessä on Jonne Aaronin toinen suomenkielinen studioalbumi. Jimmy Westerlundin tuottamalta levyltä on julkaistu Yksin-single, joka oli juuri useamman viikon Suomen soitetuin radiokappale. Lisäksi biisin musiikkivideota on katsottu yli 1,3 miljoonaa kertaa. Albumin seuraava single on Ota mut. Kuuntele kappale Spotifyssa!

Jonnen kevään keikat löydät täältä.