Ajankohtaista

Don Huonot juhlii 25-vuotista uraa myös kiertueella! — 05.12.2014 klo 12:23

Don Huonot 2014Yhtye tekee Jäähallikeikan lisäksi keikat Jämsässä, Seinäjoella, Turussa, Tampereella sekä Oulussa. 

Suuren suosion saavuttaneen ja lähes loppuunmyydyn Helsingin Jäähallikeikan lisäksi Don Huonot juhlistaa 25-vuotista uraa tulevana talvena myös viidellä muulla paikkakunnalla, jotka ovat Jämsä, Seinäjoki, Turku, Tampere sekä Oulu. Kiertueen liput tulevat myyntiin keskiviikkona 10.12. klo 9. Turun ja Tampereen keikoilla mukana on myös Maj Karma.

Juhlakeikoilla kuullaan kattava läpileikkaus legendaarisen  Don Huonojen huippusuositusta tuotannosta, joka sisältää vaikuttavan hittikavalkadin vuosien varrelta. Keikalla kuullaan muun muassa hitit RiidankylväjäHyvää yötä ja huomentaSeireeni, Tuulee ja Olemme kuin veljet.

Don Huonot on koonnut yhteen alkuperäisen kokoonpanonsa, jossa Kalle Aholan ja Jussi Chydeniuksen lisäksi vaikuttavat Kie von Hertzen ja Jukka Puurula. Paluun myötä syntyi kaksi täysin uutta kappaletta; syksyllä julkaistu Salaisuus-single sekä äskettäin julkaistu uutuussingle Surunkerääjä feat. Laura Närhi. Molemmat uutuuskappaleet syntyivät yhteistyössä tuottaja Rake Eskolinin kanssa. Katso Surunkerääjä-singlen tuore musiikkivideo täältä:  http://youtu.be/Z2FGU64GTT4

Keikat:

28.2. Jämsä, Himos Areena

6.3. Seinäjoki, Rytmikorjaamo

7.3. Turku, Logomo

13.3. Tampere, Pakkahuone

14.3. Oulu, Superpark Areena

Liput myyntiin keskiviikkona 10.12. klo 9.00 Lippupalvelussa, PAITSI Turun Logomon keikka Lippu.fi.

Turun ja Tampereen keikoilla mukana on myös MAJ KARMA.

Liput alkaen 37,50e.

www.lippupalvelu.fi

www.lippu.fi

http://www.facebook.com/dhuonot