Ajankohtaista

Haloo Helsinki! myi uutukaisellaan platinaa — 28.08.2013 klo 12:38

HalooHelsinkiHighresuusiMaailma on tehty meitä varten–albumi myynyt yli 20 000 kappaletta. Vapaus käteen jää-single myynyt kultaa, yli 5000 kappaletta

Haloo Helsinki! julkaisi viime helmikuussa neljännen albuminsa Maailma on tehty meitä varten. Albumi on myynyt platinalevyyn oikeuttavan määrän, yli 20 000 kappaletta. Yhtye teki uuden levyn myötä myös radiohistoriaa, sillä se on ainoa artisti Suomessa jonka neljä peräkkäin julkaistua radiosingleä ovat kivunneet radiolistan ykköseksi (Jos mun pokka pettää, Huuda!, Vapaus käteen jää, Maailma on tehty meitä varten). Albumin toinen single Vapaus käteen jää on myynyt kultalevyyn oikeuttavan määrän, yli 5000 kappaletta.

Yhtyeen laulaja-basisti Elli ja kitaristi Jere vierailivat eilen illalla TV1:n Puoli Seitsemän-ohjelmassa ja saivat kuulla albumin platinastatuksesta suorassa lähetyksessä ensimmäistä kertaa. Katso ohjelma ja iloiset reaktiot täältä.

Maailma on tehty meitä varten-albumi on ollut Spotifyn ykkössijalla julkaisunsa jälkeen yhteensä 12 viikkoa. Suomen virallisella albumilistalla Maailma on tehty meitä varten-albumi on viihtynyt julkaisustaan lähtien ja top10:n joukossa jo 21 viikkoa. Tällä hetkellä albumi komeilee listaykkösenä.Yhtyeen musiikkivideoita on katsottu YouTubessa jo yli 10 miljoonaa kertaa.

Haloo Helsinki! on julkaissut neljä studioalbumia: Haloo Helsinki! (2008), Enemmän kuin elää (2009), III (2011) ja Maailma on tehty meitä varten(2013). III-albumi myi kesällä 2012 platinaa ja yhtye teki pelkästään vuoden 2012 aikana yli 120 keikkaa. Tänä kesänä yhtye keikkaili yli 30 eri festivaalilla ja keikat jatkuvat lokakuussa. Haloo Helsinki! on tällä hetkellä kiistatta yksi Suomen menestyneimmistä rock-yhtyeistä.